marina terrace dubai

Marina Terrace

A Marina Terrace Dubaiban a Marsa Dubayyban, Dubai Marina vízparti fejlesztésénél található. A 38 emelet magas épületnek jelenleg 200 apartmanja került átadásra. Az ingatlantól könnyedén érhető el a forgalmas Sheikh Zayed Road, a Grosvenor House csak 470 méter távolságra van. A közlekedés a közelben futó autóutak, és a metróvonal miatt egyszerű, a metróállomás 1 kilométerre érhető el.

A projekt fejlesztője a dubai székhelyű Damac Properies, amely egyike a legnevesebb ingatlanfejlesztő és beruházó társaságoknak az Egyesült Arab Emirátusokban.

A rezidenciában az öt emeletes dobogó szint felett 33 emelet található, amelyek 1-2-3 szobás apartmanokból áll, és a legfelső szintjén duplex penthouse lakás található. Az apartmanokból szédületes kilátás nyílik az Emaar First Six Towersre. Az ingatlanokat nagysebességű felvonókkal lehet megközelíteni. Az otthonok jó tervezéssel lettek kialakítva, és a környezetét ápolt parkok határolják.

marina terrace dubai

Az ingatlan kényelmi létesítményeihez tartoznak a 24órás biztonsági szolgálat, az éjjel-nappali porta és a kiépített grillezőhely.

A sportos életmódot az állítható hőmérsékletű úszómedence, egészség klub, szauna jakuzzi és teniszpálya szolgálja.

A közelben a Marina Promenádon keresztül gyalogosan érhetőek el a környék éttermei és a kávézói.

A Marina Terracetól a következő attrakciók vannak rövid 1-3 kilométer távolságra: a Marina Walk, a Jumeriah Beach Residence (JBR) és a Marina Beaches homokos strandja.