Jack Doyle’s Irish Pub

Budapesten számos ír pub üzemel, amelyek közül az egyik legnépszerűbb a Jack Doyle’s Irish Pub, amely szerepel a JustBudapest ír kocsmákat bemutató top listáján is. A pub az 05. kerületben a Pilvax köz 1-3. szám alatt, a belváros központi helyén található.

Írországban a puboknak több száz éves hagyományai vannak, és szerte a világban kedvelik az ott tapasztalható életérzést. A budapesti Jack Doyle’s Irish Pub hitelesen adja vissza a tradicionális pubok hangulatát,és a rájuk jellemző dekoráció köszön vissza a falakon is.

A kocsma nemcsak az ide látogató külföldi vendégek körében népszerű, egyre több hazai vendég választja az itt tapasztalható kulturált alkoholfogyasztással egybekötött szórakozást. Az italválaszték remek, és a csapolt Kilkenny és Guiness sör mellett magyar sör is kapható a több mint 10 féle ír whiskey társaságában.

Jack Doyles Irish Pub

Aki étkezéssel kívánja egybekötni az itt tartózkodást, az sem fog csalódni, mivel az étlapról minőségi fogások és specialitások rendelhetők, angolul és magyarul egyaránt elérhető a kiszolgálás. A kiváló konyha klasszikus és kortárs ír ételeket, de magyar ételválasztékot is kínál. Aki Írország hangulatát kívánja megismerni, annak bátran ajánlható. Az otthonos barátságos környezet fesztelen beszélgetésre kínál lehetőséget, de aki az ír zenét és táncot kívánja megismerni, az sem fog csalódni. A budapesti sport bárokhoz képest jóval változatosabb, a futball, rögbi, krikett, és tenisz eseményeket lehet figyelemmel kísérni a HD plazma kivetítőn.

A pub különféle partyknak, és rendszeres rendezvényeknek ad otthont, és kiválóan alkalmas céges események, és találkozók lebonyolítására.

A Jack Doyle’s Irish Pub hétköznaponként, és vasárnap 10 órától 24 óráig, csütörtöktől szombatig 10 órától 02 óráig tart nyitva.