ivóvíz

Milyen vizet igyunk, ha egészségesek szeretnénk maradni?

Ivóvizünk elsősorban oldó-tisztítószer. A jó ivóvíz ph értéke 6,7-6,9 között van, RHO értéke legalább 6000 Ohm (ellenállás) kell legyen. Az ellenállás a csapvizek nagy részénél nagyon alacsony, 1200-2400 Ohm közötti, amit a magas ásványianyag és elektrolitszint okoz. Minél magasabb a víz Ohm értéke, ellenállása, annál hatékonyabb a tisztítóhatása. Alacsony ellenállásnál kicsi a tisztítóhatás. Egészségünk megtartásában a bevitt víz minőségének, mennyiségének óriási szerepe van.

A jó ivóvíz enyhén savanyú, ami annyit jelent, hogy hydrogenatom-felesleget tartalmaz. A hidrgénatomnak megvan az a mágneses minősége, amire szervezetünknek információként szüksége van. Napjainkban a leghatékonyabb, leggazdaságosabb egészségügyileg a legmegfelelőbb, ha REVERZ OZMOZIS (fordított ozmózis) sejtszintű szűrőelvvel
tisztított RO vizet (napi 2-2, 5 l) iszunk. Megbízható, átcsoportosított pénzzel mindenki számára elérhető módszer. Nem változtatja meg tartósan a víz belső (kristály) struktúráját.
Tévhit, hogy a tiszta víz kimossa az ásványokat a csontokból, fogakból, stb…

Nyugodjunk meg, a szervesen bevitt, megkötött anyagokat nem tudja kioldani a szervezetből. Azonban a szervetlen összetevőket kimossa. Sokan abban a tévhitben élnek,hogy az ásványvíz nagymértékű fogyasztása jótékonyan hat a szervezetre. Tegyük helyre. Az ásványi anyagokban gazdag vizek kismértékű fogyasztása javasolt, napi 1-2 dl. Az egészséges élet, és minden gyógyulás alapja a méregtelenítés, amelynek létrehozója a tiszta víz. Szervezetünknek folyamatosan szüksége van az anyagcserére, méregtelenítésre, a tiszta víz szállító, oldó-és tisztító erejére. Vizeink szennyeződései és kiválasztásunk salakanyagai, végtermékei a saját testünkben rakódnak le.

Orvoskutatók kimutatták, mit köszönhetünk a nem megfelelő tisztaságú, mennyiségű vízbevitelnek. Ezeket akár korunk népbetegségeinek is nevezhetjük. Stressz, elhízás, depresszió, rossz közérzet, fejfájás, alvászavarok, szív-érrendszeri problémák, daganatos megbetegedések, stb…

Ön szeretne tájékozódni, mert fontosnak tartja, az egészségét és a víz jelentőségét?! Elege van az egész család vízfogyasztását kielégítendő ivóvíz hazacipeléséből, majd a palackok elszállításából?! (a műanyaghulladék felhalmozódás világszinten megdöbbentő méreteket öltött) Szeretne megismerkedni a fordított ozmósis membrán tisztító mechanizmusával, költséghatékonyságával?!

A gazdasági válságban is két nagyon fontos dolog az egészség, és a költséghatékonyság. Reagáljon jól a változásokra, mert valljuk meg, változik a világ.

Ne fogadjuk el tényként a betegségeket, ne együtt élni próbáljunk velük, hanem időben, gyökeresen váltsunk életmódot.