Koh Samui

Koh Samui ingatlan

Az ázsiai ingatlan befektetők körében Thaiföld egyre népszerűbbnek számít, ennek egyik oka az, hogy az ázsiai országok között a legdinamikusabban fejlődő térségnek számít. Kellemes éghajlata és kulturális öröksége miatt varázslatos tengerpartját évente több millió turista keresi fel a világ minden részéből. Városai között a főváros Bankok mellett Pattaya a legnépszerűbb, de Phuket és Koh Samui látogatottsága is folyamatosan növekedik.

Koh Samui Thaiföld egyik legnagyobb szigete, az egyik legkedveltebb úti célpont. A környék számos szigete paradicsomba illő látványával nemcsak a fürdőzők, de a búvárkodók egyik gyöngyszeme.

A közelmúltban még halászatból és mezőgazdaságból élt, manapság a turizmus képezi a gazdasági élet motorját. Egyre dráguló üdülőterületén ma pedig luxusszállodák, modern toronyházak sokasodnak.

Koh Samui ingatlan

A thaiföldi ingatlan vásárlás tökéletes lehetőséget biztosít a különleges szépségű nyaralóhelyen egy hosszú távú magas hozamot biztosító befektetésre.

A thai törvények szerint a külföldi állampolgárok apartman-lakást vásárolhatnak, de ha valaki földterülettel rendelkező ingatlanba fektetne, ahhoz először egy thai céget kell alapítani. Az ingatlan pedig a thai cég számára kerül eladásra. A thaiföldi ingatlan befektetés további előnye az, hogy nem kell ingatlanadót fizetni.

Koh Samui ingatlan befektetés

A trópusi sziget egyre népszerűbb turista desztináció, ugyanakkor sok jómódú nyugdíjas Európából a kellemes éghajlatú országban kíván akár hosszabb időszakot eltölteni. Ezért a Koh Samui ingatlanok bérbeadásával is hosszú távon magas nyereséget lehet realizálni. Ugyanakkor az ingatlanok értéke folyamatosan növekszik, így azok értéknövekedése sem elhanyagolható.