Diamond Island

Diamond Island

A Diamonds Island Ho Chi Minh városban a 2. kerületben Binh Trung Thay városrészben található. A vízparti társasház projekt 1332 lakóegységgel rendelkezik. A toronyépületekből szédületes kilátás nyílik a városra, és a Saigon és a Giong Ong folyókra egyaránt.

A projekt fejlesztője a Kusto Home, nemzetközi befektetési holdingtársaság.

A 6 toronyból álló épületben, üdülő stílusú környezet került kialakításra. A társasház apartmanjai 1-2-3-4 hálószobával rendelkeznek.

A Diamonds Island az egyetlen olyan vízparti projekt a városban, ahonnan 360 fokos kilátás nyílik meg a lakók számára. A luxus rezidenciák a kialakításuk miatt tökéletes választás a többgenerációs családok részére. A friss levegőjű környezetben, a fényűzően kialakított ingatlan falai között minden generáció biztonságos, és nyugodt légkört élvez.

Diamond Island

A nagyvárosok szűk életteréhez képest Diamonds Island társasház lakói 8 hektárnyi zöldövezet előnyeit élvezhetik.

A kényelmi szolgáltatások közé egy hatalmas alapterületű üdülőmedence mellett, úszómedencét grillezőhelyet, Zen-kertet és szabadtéri könyvtárat és jakuzzit is terveztek a sétányok mellé.

A gyermekek nagy örömére Kalózhajó Vízi Park és Csillagászati kastély és Nemzetközi Óvoda is található a projekt részeként.

Az apartmanoktól autóval és vízitaxival könnyedén percek alatt lehet eljutni a város egyéb nevezetességei felé.

Diamond Island

Diamonds Island környezetében tökéletes családi programokat lehet megvalósítani.

A bevásárlásra és az étkezésre is a közelben számos lehetőség kínálkozik.  Az ingatlantól 30 méterre a Morico japán étterem és kávézó, a Good Mood étterem csak 120m távol van.

Bevásárlás szempontjából a legközelebb 500 méteren belül a MINISTOP, és a SG Mystery Villas üzletek érhetőek el.