Corals at Keppel Bay Szingapúr

A Corals at Keppel Bay rezidencia Szingapúrban a Keppel-öböl exluzív részén található. A 2007-től épült Harbourfrontban, a Keppel Bay Drive-on található. A Kings Dockra néző, 366 lakóegységből álló ingatlan 11 alacsony és közepes magasságú blokk között helyezkedik el. Az rezidenciától könnyen megközelíthető a Központi Üzlet Negyed, az Orchard út, de a Mappletree üzleti negyede is autóval és metróval egyaránt. A környékről Sentosa-szigete, a Labrador park, és számos népszerű rekreációs hely autóval rövid idő alatt érhető el. A Corals at Keppel Bay elsőként, egyedülálló teljes integrált intelligens otthoni menedzsment rendszert alkalmaz.

Corals at Keppel Bay

A Keppel Land, a Szingapúr egyik fő multinacionális csoportjának, a Keppel csoport leányvállalata, amely kulcsfontosságú üzleti tevékenységeiről ismert a tengeri és offshore ingatlan és infrastruktúra ágazatban. A főként Ázsiában terjeszkedő cég portfóliói között lakóépületek és befektetési célú ingatlanok találhatóak. A cég főként Szingapúrban, Kínában terjeszkedik, de a vietnámi és indonéz piacon is jelen van.

A Keppel-öbölben található Corals rezidencia fő jellemzője, hogy vízparton helyezkedik el, és 7 blokkjából csodálatos kilátás nyílik a Kings Dockra.

A Habitap alkalmazással, mely az integrált intelligens otthon rendszerét kezeli, egyedülálló módon biztosítja mind a különféle háztartási eszközök távvezérlését, mind a privát rendezvények vendéglistáit.

Corals at Keppel Bay

A rezidencia közelében számos étterem, üzletközpont, és iskolák találhatóak.

A Corals at Keppel Bay 10 -11 emelet magas épületei 366 lakóegységből állnak, amelyekben 1-4 szobás apartmanok kerültek kialakításra. Az épületben 8 penthouse lakosztály is található. Az ingatlan meglehetősen nagy területet foglal magába, és az olyan létesítmények, mint a teniszpálya, az edzőterem és az 50 méteres uszoda szellősen lett kialakítva.